Társadalmi felelősségvállalás

Civil szervezetek támogatása

Fontosnak tartjuk, hogy felhívjuk a figyelmet a hasznos és önzetlen tevékenységeket végző civil szervezetek működésére, azok támogatásának szükségességére. Szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy rajtunk keresztül könnyebb legyen a támogatások célba juttatása.

Az oldalainkon megjelenő civil szervezeteket előzetesen meghallgatjuk, és csak a valóban - szerintünk - támogatandó céllal rendelkező néhány egyesületet, alapítványt kínáljuk fel vásárlóinknak, akik így könnyebben tudnak esetlegesen választani.

A jelenleg oldalainkon szereplő szervezet(ek) céljai néhány mondatban:

 

Egy tisztább városért egyesület, ETVE

Elsődleges feladatunknak tekintjük a városi léttel és az együttéléssel járó környezeti szennyezés csökkentését, a társadalom és a város lakóinak szemléletváltásához vezető tevékenységek folytatását, mely hosszútávon lehetővé teszi a nyugodt és kellemes környezet megteremtését és hosszú távú fenntartását.

Mielőbbi változást szeretnénk elérni az állattartók és a városok lakói közti kapcsolat javulása érdekében azzal, hogy megteremtjük a lehetőségét a kulturált állattartásnak, felhívjuk a figyelmet a közterületek etikus használatára, és segítjük az állattartókat a helyes és mindenki számára gondtalan együttélés megvalósulásában.
Segítő Angyalok A Segítő Angyalok főként a gyerekek felvilágosítását és nevelését vette célba. Szerintünk fontos, hogy a gyerekek minél korábban találkozzanak az állatvédelemmel, ezért sok iskolával, óvodával vagyunk kapcsolatban ahol is a gyermekek számára tartunk felvilágosítást, mert szeretnénk ha a felnövő generáció már tudatosan tartana háziállatot és tudná, hogy a választott állattal miként kell helyesen bánni. Természetesen az állatkínzók ellen is fellépünk olyan szervezetek oldalán akik mindent megtesznek az állatok védelmében.

 

Köszönjük, ha te is támogatod a tevékenységüket!

 

A felajánlott összeget 100%-ban továbbadjuk a kiválasztott szervezetnek, abból semmilyen levonást, költséget nem tartunk vissza, és nem vonunk le.