Rólunk

Voltál már úgy, hogy hirtelen rádjött a "most úgy megennék egy csokit", vagy a "muszáj csokit ennem" érzés? És ugye az is gyakran előfordult már, hogy ilyenkor már annyira, de annyira nem volt kedved kimozdulni, hogy nem volt más lehetőség, mint az utolsó tortabevonót és a maradék kakaóport is meg kellett enned?

Mivel velünk is gyakran előfordult már ehhez hasonló vészhelyzet, elhatároztuk, hogy létrehozunk egy segélyező szerverzetet, mely képes elhárítani az ehhez hasonló katasztrófákat, és baj esetén gyorsan kiszállítja a szükséges csokimennyiséget.

Kicsit azonban bonyolítanunk is kellett a dolgot, mert nincs - egyelőre - országos szervezetünk, így a vidéki szállítást például csak másnapra, vagy két munkanapra tudjuk intézni (vidéken előre készülj fel rá, ha csokihiányos állapot alakulna ki!).

Nagy baj esetén nézz körül nálunk, igyekeztünk mindenféle csokifajtát beszerezni, hogy a legtöbb sürgős "csokiehetnéket" meg tudjuk szüntetni, sőt, tervezzük csokimentőcsomagok definiálását is, mellyel akár egy perc alatt újra tudod rendelni a szükséges édességet.

Szerezz be magadnak egy kis nyalánkságot most - elvégre megérdemled!